Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eksplicitne fotografije znače golišave slike,a da bi neko došao do tvojih golišavih slika preduslov je da se skineš ili dopustiš da te skinu pa da ta slikaju.Znaći:mala je dala pa se pokajala.A on što je objavljivo e to jest kriminal i treba ga kaznit tako da go golcat prođe kroz glavne ulice u gradu
Naći ga i objesiti za jaja.
Sve nekakvi ljigavi lazni moralisti a u stvari drkarosi i djevice. Okrivi curu, a da nadete neku djevojku s kojom mozete razmijeniti slike crkli bi od srece.
I treba. Kad vidiš šta sve cure objavljivaju po internetu pa je*em ti uuh nit sramote nit ništa. I onda se bune kad nešto bude mrš bem ti stoku..
neka postena dala pase pokajala,
poštena neka, garant je nevina ko pikado.
Puuuuuu...ni Google nije što je nekada bio....nijedene slike neće da izbaci o ovoj aferi
Nije lako biti influeserka.....
Poslije njanjanja nema kajnaja. Mala dala pa sad vugla boli. Kad si davala nisi se bunila.
JEBIII SRBADIJUUUUU
MUSAN TOPALOVIC CACO HEROJ KAZANI 93 JEBANJE SRBA
Nikad ne treba nikome vjerovati !
Sa Gradačca bijeele kuleee Slike ekplicitneeeee Modričanka zakiktalaa gajde zalosne
Sa Gradačca bijele kule zmaja od Bosne zakliktale netom fotografije golišave .....
Ovo mene podjeca na onu carsijsku pjesmu: Ja je pito i ona mi dala pa je posle miliciju zvala.!!???
Ja njega odista krivio nebi.Da ta mlada droca nije htjela i da je imala trunke karaktera to uradila nebi.Zna se gdje se skida i kome se pokazuje.
Ljudi je li ovo gradaćaćki Baćo ili modrička Sanja na pomolu?!