Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene drugo zanima... Ko je prijavio ovo
Mater ili razrednica
@DylanD666 i mi smo smrkali limuntos u sonovnoj u devedesetim, samo nismo imali kamere da se snimimo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Baš me zanima, kada se država brine tako za maloljetnog dječaka, hoće li se i dalje brinuti za njega dok mu je otac u zatvoru, jer će njegov boravak u zatvoru dosta oštetiti kućni budžet. Ne bi bilo pravedno da malac dva puta ispašta. Smatram da je kazna neprimjerena, jer će ispaštati cijela porodica. Po meni trebalo je proći s upozorenjem uz savjetovanje za roditelje i praćenje od strane socijalne službe.
Udaro me babo kablom 3x1.5 i evo me zdrav, prav... dobrodosla euroBe
Jasta si. Da si prav i zdrav do sada bi ima m…da da ustanes protiv svakog odvratnog sistema u BiH koji nas zlostavlja al to nisi ucinio upravo zbog toga sto bi dobio batine svaki put kad bi pisnuo. Zato sada glasa ne pustas. Ejjj tugo moja
Starije generacije su dobijale prutom redovno. Nana rahmetli me je znala poslati po prut a kakav doneseš pokazuje kakav ti je karakter. Ako doneseš pretanak nisi pokazao nimalo kajanja i želiš se izvući nekažnjeno. Znala je reći ja fisnem, ti pišneš! Ali nikada bez razloga! Uvijek je bio neki veći zijan u pitanju...tada se činilo nepravedno ali iz ove perspektive pretrpljena bol te nauči da si i ti nekome nanio istu bol bilo simbolički ili stvarno. Tući ne ali šipka...ne znam.
Odgojiš međeda i onda prutom ispravljas krive Drine…
Koliko su mene moji tukli kad nesto zaserem trebali su 3 dozivotne lezat
Generalno, pogresno je podrzati nasilje u porodici. Ruzno zvuci kada cujes da je otac pretukao dijete. Ali, s druge strane, ako je to otac uradio s dobrim razlogom, a ne da lijeci svoje frustracije, onda, sta znam... Na nama je imalo efekta.
Mene je moj otac tuko ali neka je, podrzavam.
Auuu😝😝😝, gdje ste bili kad se letva lomila meni preko leda, tuko me i kad jesam i kad nisam kriv, al dob je to, ne zalim.
Moj otac rahmetli bi dobio onda bar tri dozivotne , i zbog ovakvih presuda imamo maloljetnicku delikvenciju na svakom cosku
Šiba je iz raja izasla.Čime se sve sudovi bave, pa i oni imaju djecu i oni lupaju po guzi a rukom a šibom djeca su nemirna.
Se. em vam se u zakon, zato i hodaju kriminalci slobodno što ih babo nije tukao na vrijeme, a za dilere i pljačkaroše i političare nisu tako ekspeditivni. I tok sudiju treba neki sačekati što nije na vrijeme bijen pa bi, drugačije presudio
Mene kaisom i to vojnim a ponekad i tokom
Jedan od naj odvratniji ponašanja roditelja je da tjera dijete da ide tražiti ulat svog vlastitog premlacivanja.
Otac u velikom broju slucajeva udara majku, otac/majka udara dijete, dijete udara skolskog druga, skolski drug udara zivotinju i tako se vrti ciklus iznova... Strasno je pomisliti da se razgovorom i nekim primjerenijim obrazovno-odgojnim metodama moze rijesiti problem.
Rodis seb gospodara jarane, ne smijes mu nista a moras ga hranit i odijevat. Koliko ljudi ne bi djece danas imali da su 1% kontali o tome, o ovakvom vremenu, nakaradnosti i buducnosti koja ce bit neki tehnokratski horor.
Rodiš mladog čovjeka koji će na plećima jednog dana nositi ovaj svijet. I produžavaš svoje postojanje, kroz njega...
E neka se i u nas može pročitati ovakva vijest 👍👍. Nismo više zemlja gdje je " šipka iz raja izašla"!