Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO NAM VLADAJU, KAKO NAM JE ŽIVOT (NE) PODNOŠLJIV, KAKO NAS TRETIRAJU KAO ROBLJE SVAKIM DANOM ĆE BITI SVE VIŠE I VIŠE SAMOUBISTAVA. TRPI SE, TRPI SE, TRPI SE, I KADA DOĐE DO NOKATA, NEMA SE KOME OBRATITI, NIKO TE NE FERMA, NIKO TE NEĆE DA SASLUŠA A KAMO LI DA TI PRUŽI RUKU OD KOMŠIJA DO DRŽAVE, DRŽAVA SAMO STEŽE, STEŽE, STEŽE, POVEĆAVA CIJENE, SEBE BOGATE A NARODU JE OSTALO SAMO DA POUBIJA.
Pa sta je ovo, cetalji sami pobise? Oo S kim cemo se klati? Kome ce Dodo biti uzor? Samo online izgleda... Boze sacuvaj...
Nije lijepo smijati se tudjoj muci. A pazi što pozelis to se možda i ostvari.
Gdje vidis moju zelju u ovom postu? Mazlume...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)