Komentari (408)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jutros gledam s prozora raskidaše mače, dođe mi zlo od samog gledanja takvog prizora. A gledaj ovo, ubiše čovjeka. 'ebem li mu sve po spisku i onog ko nam nametnu ove zakone. Džukela zaštićena bolje nego čovjek!
@PravdaIstina Jesu te to opet pustili kuci za vikend?
@KanjonNeretva ma pust cetnika koji ima zelju da bude balija. jos jedna sramota klixovog amaterizma
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prekršajna prijava a čovjek mrtav?Gospoja kaže da nisu opasni a veterinar im nije smio prići ni na kilometar.
cuj veretinar se bojao!!! hahah ma nije se on bojao vec nije znao to da uradi je je diplomu kupio!!!
Samo kazne po usima ce covjeka dotjerati u red, nazalost kod nas nema kazni da se naplate tako da nemamo ni reda niucemu!!
samo kalasnjikov i sve dzukele potamaniti redom
Veliki i odvezani psi su opasnost za prolaznike koji će različito reagirati na jak lavež još kad pas ide prema njima to nije nimalo prijatno. Vlasnike pasa koji ovo dopuštaju treba uvijek prijavljivati.
Nisu bili opasni kaze vlasnica, a strah veterinara bilo da im pridje, ali opet kako kaze vlasnica bili su najnormalniji.
@entropium, je li netko potvrdio da je vlasnica normalna
Sve ih poubijati, a ove neracionalne mlakonje sto ih obozavaju kao Boga natjerati da sav taj nered pociste i ukopaju te dzukele negdje u sumu. Doslo vrijeme da je ker bitniji od insana? Kakve spletke glavama ljudi.
Jos ga pravdas kravo, a izgasio se jedan zivot. Kako je to djetetu bilo gledati i ostalima. Metak u celo, a tebi gospodjo lagani zatvor !
Trebali su odmah oduzeti pse, a vlasnicu debelo kazniti za nemar koji je izazvao smrt osobe. Zao mi je ali psi se moraju eutanizirati.
Metak u glavu odma, a vlasnici metlu u guzicu takodjer odma!
zivite skupa sa dzukelama po stanovima, skupa smrdite i prdite pogani jedne jos bi vi i ovog nastradalog osudili kakvi ste.
vlasnicu u zatvor...
Dzukelistan.
U Bosni postalo pomodarstvo da vodaju cuke i cukice, Postalo proseravanje i pederesinje. To ranije nikad nije bilo.Imali su ljudi pse ali su bili vezani u dvoristu ili avliji, ko fol ko voli pse i zivotinje voli i ljude,a ti sto imaju te dzukce po obicaju skroz drugi,zesce lopine,/cast izuzecima/
Vlasnicu u zatvor radi ubistva. A pse svezati pred zgradom vlade
Pustiti ih u zgradu vlade da naprave malo reda :D