Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve ih treba pohapsit, majku im njihovu!! uvalili se u neke stranke i sam misle ko su ko oni... cuj zovi mi ministra....... Boze sacuvaj
na youtube se moze pogledati snimka stacionarne kamere iz arene, pa ce svima biti jasnije. da ne stavljam link potrazite FILMMUP
Ne znam da li je policija imala razloga da uhapsi novinara, koji je zvao da mu se pozove ministar, hahahaha, ali, vidi se po tome da je prepotentan tip, mislio je da ce prestrasiti policiju, kako to i cine mnogi. Policija nije nista uradila, s obzirom da se otimao, a ono \"dramaticno deranje\"da mu ruku \"zavrcu\" je rezultat njegovog opiranja. Bravo za policiju. Nisu upotrebljavali nikakvu silu, prema tome, ne vidim nikakvu njihovu gresku. Ostaje nam da cujemo, sta je povodom i jednom i drugom covjeku za hapsenje. Ministre ne mijesaj se u poslove policije!
Policija u ovom slucaju moze primjer svakoj evropskoj zemlji biti.
Treba ih odmah otpustiti sa posla. Takva djubrad ne treba da zive a ni da rade. Sva ta policija je korumpirana a nemaju ni zavrsene osnovne skole.
imate podrsku siguran sam vecine normalnih gradjana. policija treba da ima mnogo vece ovlasti od ovih danasnjih. trebaju privesti i onu dvojicu shuupaka sto su ih ogovarali i osudjivali u objektiv kamere. nebi bio fer da onaj deerpe prodje nekaznjeno a sve je to i bilo zbog njega i njegovog hulliiganskog ponasanja za vrijeme same utakmice. nadam se da neko od plavih andjela ovo cita i da ce nesto uciniti po tom pitanju. nek se zna sta je zakon i ko ga zastupa.