Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se šprda sa nama !
bosnje se ugledale na bracu iz Boko Harama
@BosanskiGazija Ti se sprdas sa nama jer na svaki post zazivas izlazak na ulice i paljenje! Ti si izgleda neki huskas i tebe bi trebalo malo preispitati.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Čitam komentare od malo prije, ljudi pozivaju na masovne demonstracije, pobune i revolucije.. haha. halo međedi, imali ste 2.oktobar, tad ste trebali iskazati svoje mišljenje. A ne na svaki drugi članak biti Che Guevara sa tastature. Satrati, prebiti, ubiti, zapaliti
Odavno ne pročitah bolji komentar. Hvala!!!
Tinejdzerska zajednicka histerija, kakve otmice i bakraci..
kaplan ih pokušao silovati, a niko nema da ga osudi.
bošnjački kokošari kradu djecu za arape s ilidže. arapi ih nagrade s par stotina marona i još im zgujče hanume. mošnje, naravno presretne.
Zavidna razina pismenosti, #nemašta Čuj - KAZALA Valjda je adekvatan izraz - IZJAVILA.
. SOKANTNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://bit.ly/2enbhcP .
uhhhhhhh ne bih joj bio u koži...kod mojih staraca ovo bi bila partija tabanja nakon čega bi par narednih dana dobivao "niodakle" šamare da ne zaboravim da sam zajebao
to je najbolje za odgoj batine i gotovo.
Ima li IKO da sastavi saopštenje koje neće dodatno izluđivati građane. Kad bi vidjeli i čuli JEDNU kompetentnu osobu iz javnih službi, bilo bi nam, makar malo, lakše.
nadat se da se curica zbunila, pogrijesila ili izmislila.
Imale kontrolni taj dan :D
Bolje i sto laznih(ako se pokaze zaista)otmica nego jedna prava...
da im se nije da izvinete prije.balo pa se oturile od kuće?!
Dakle, ništa, samo razvlačanje pameti.
Jesam li neśta pohreśno svatio.. Ona sama otiśla do policije da prijavi,a Diretktor Ućitelj/ica nije njima se obratila?
upravo objavljeno : "da su sva djeca na broju" koincidencija ili namjerno dizanje tenzija ... odklućite sami ovako su sipali šupljake i dizali tenzije i pred rat
Ista situacija kao i u Sarajevu prije par dana,i zavrsit ce se isto kao i taj slucaj da nema osnova za privodjenje.Naravno jer ta djeca nisu djeca " uglednih" biznismena,politicara ili djeca nekog policajca ili inspektora onda bi bilo osnova.
Wooow,potrudio si se za komentar nema sta.Koliko puta si morao udariti glavom od zid da to smislis