Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Trećoj gimnaziji je sutra neradni dan. Ponavljam: U TREĆOJ GIMNAZIJI JE SUTRA NERADNI DAN!
jadna policija... ni burek im se ne slegne, kad trči opet :/
Lete lete lete samo bombeee
To bratija iz RS - a provjerava našu spremnost... Pokušavaju da unesu paniku.. A to nikome nije palo na pamet....
Ovo nisu djeca. Ovo je politika.
A jel' se neko zapita zbog cega se ovo svaki dan desava,mozda stvarno neko zeli da uradi nesto sto ne treba,mozda ?!!
samo neka uvedu nenajavljene kontrolne, smanjit ce se bombaski napadi
Ovo ko igrica neka... U kojoj li će pući... 😂
Ja levatina, sta im djeca rade hahahaha. Samo vi pregledajte budaletine. I nemijte ih nakon pozivs izbacit iz skole i roditeljima napisati kaznu 5000KM nemojtee. Samo uzmite izjavu i pustite ih
djeca vam se smiju papci
Kretenska djeca.
Joj ove balavurdije ccccc
Kad premier uvede opkladu 😂 Vise ili manje od 2.5 dojave?
Ma kome su to roditelji najavili batine ako dobije keca na kontrolnom?
Jos malo pa cemo imati kao na aerodromima skenere na ulazima u skolu. To bi bilo i jeftinije. Da je koje srece da takvi skeneri postoje i na granicama pa da nam nikada u drzavu nisu dosli primitivci poput Karadzica, Radoncica i slicnih. Sve im das, jedan zapocne rat (Karadzic) drugi poslije prica da su rat zapoceli Bosnjaci (Radonciceve price).
Treba dodati i da je na forumu aktivan veliki broj botova. Da li ih placa Radoncic ii ne placa ne znam, ali su glupi. Napisete komentar, u roku par minuta je desetine minusa. Poslije, kada normalni i nepristrasni ljudi procitaju, sve dodje na svoje. Ne vjerujte lazima iz Tornja, ne vjerujte da negativne ocjene na negativnim komentarima o Radoncicu znace da narod ne voli da se prica o njemu i njegovom kriminalu. Ponizio je birace ulaskom u koaliciju sa SDA.
petarda u masinskoj