Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnoge web stranice koje vam nude dobru zaradu na internetu su prevara, ali NeoBux nije takav. NeoBux ce zaista isplatiti vas zaradjeni novac. NeoBux radi na principu da klikate reklame i zaradjujete novac. Ne vjerujete?. Posjetite blog o internet zaradi, i orkrijte kako zaraditi na NeoBux, ali i ClixSense, dva trenutno najaca servisa za zaradu preko interneta, ozbiljne kompanije sa preko nekoliko milona korisnika, koje svaki dan isplate po nekoliko tisuca dolara svojim korisnicima. Za vise informacija odite na moj blog: http://e-zarada.blogger.ba/ Registruj se i pocni zaradjivati novac na NeoBux ---> http://www.neobux.com/?rh=6E65726D696E613839 Registruj se i na ClixSense ---> http://www.clixsense.com/?5513966 Obje ove stranice vam nude i nagradni fond AdPrize, i ClixGird, gdje mozete dobiti i 50$. Isplata instantna,m automatski na paypal ili payza racun. Registruj se na ClixSense, budi aktivan/a svakog dana, i osvoji besplatno placeno premium clanstvo, tako ces udvostruciti svoju zaradu. Ove stranice nisu prevara, niti SCAM, one zaista isplacuju novac. Registruj se vec danas i poocni zaradjivati iz udobnosti vaseg doma.
100% se krije u Brnjacima, gdje drugo. Ovo je kod Brnjaka a to je 6km od Kiseljaka. Brnjaci i dva okolna sela su puna vikendica neke napustene vec duze vremena.
Fahru za mladjeg ekonomskog referenta
a na radiosarajevo vec ubijen. spori ste kliksovci
Kečo Junuz mu je tehnička podrška.
meni nije jasno kako oni znaju da je on ubica? Nema svjedoka, niko nista nije vidio a on vec osudjen... tu meni nesto svasta smrdi
pa ne mogu ni znati sto ga nece uhvatiti, a ako sud da nalog za hapsenje onda je isto ko da je kriv i policija preduzima sve mjere da ga uhapsi, a recimo da lik nije kriv ne bi bjezao vec bi se predao i dokazao svoju nevinost.