Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je što vjerujemo njima, a ne nama samima. Sjetite se slučaja u Zvorniku kada su četničke novine počele širiti laži da je uzviknuo Allahu ekber i nakon toga ubio policajca, te je okarakterisan kao teroristički napad. Mnogi su prešutjeli da je to bio obračun sina i ubice njegovog oca, zločinca zločinačkog MUPa.
Zbog ovakvih stvari koje placenici rade se samo potpaljuje vatra koja je bila prisutna ovdje prije 26 godina
eto pucanj je onako bio vise fol .. mala pokazna vjezba iz vjerske mrznje .. vjerovat je policiji 😁
Jl ono munara kriva ko toranj u Pizzi
ovo nije teroristički čin majku vam agresorsku?!
PUCAT CEMO I MI OKO CRKVE U OSIJEKU !!!
Pa ovaj MUP RS-a je apsurd drzave.
Od MUP-a RS nisam ni ocekivao drugacije obavijestenje za javnost.
pa kako pogodi bas dzamiju, ako nije usmjereno prema dzamiji?
Ma de bolan gadjao crkvu i masio pa slucajno pogodio dzamiju ;)
Naravno da nisu bili usmjereni hici prema Dzamiji vec prema ljudima u Dzamiji ali je "jadnik" promasio,znaju četnici.
Srpski teroristi majku vam genocidnu
Hitac je sasvim slučajno opalio ! Ni govora o nečemu. Kako ba slučajno ?? E pa isto ko ona tona dinamita koji je 1993 bio lagerovan u istoj džamiji, novinari traže dlaku u jajetu samo da bi bilo senzacionalizma. Srpska je sigurna, demokratska zemlja pogodna za akciza i stranih ulaganja !
Tako su pocinili genocid pa kazu da nisu i cak sta vise da su bisnjaci sami sebe ubijali da bi amerika bombardovala srbe. Patolosko laganje
Yebeno poremeceno pleme.