Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da oni ganjaju ko prekoračuje brzinu, i što pune svoje džepove. A da probaju malo da lišavaju slobode ubice, narkomane i huligane? Prave probleme ove države? Zbodu momka i dobiju godinu dana zatvora a budu pušteni nakon 2 mjeseca U VRH glave... A u zatvoru im ljepše nego kući. Naravno uvijek ima neki izgovor, većinom je taj što su djeca maloljetna... Koga briga da ima 10 godina u zatvor ga trpati treba... Opet naglašavam najgori su problemi zaboga vozači koji prekoračuju brzinu. Da ni ne spominjem koliko smiju zaustavljati bjesna auta sa zatamljenim staklima, bježe od njih ko đavo od krsta. I opet će prije Yugu zaustaviti i govorit vozaču: \"Dobar dan čini mi se da vam je auto ne ispravno, mogao bi on malo na tehnički\" a u mislima mogao bi ti ostaviti cenera za kaficu. Ma fuj
pa mora biti prekrsaja kad KOLEGE POLICAJCI IZ RS-a u sred ljeta traze LANCE ccc...dok mi to nasa policija samo trazi kada je ZIMA,...misle cajkani da ce im neko od bosnjaka dati 10 ili 20 km ako mu pisu kaznu,,,ma samo pisi prije cu drzavi dat 200 km nego tebi 20km drote jedan.