Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se okupljaju izdrkani četnici kuroslavne paganske sekte u Višegradu, Svakog četnika, četničku familiju a posebno, ponavljam posebno četničku srpsku djecu u BiH treba naklat, ne zaklat, nego naklat, naklane nabit na kolac neka tako nabijeni na kolac samru ko paščad, poslije toga ih strpat u pretis lonac, te od te skuhane SRPSKE četničke paščadi praviti sapune, sa tim sapunima prati čundaru poslije sexa SMRT nakaradnoj izdrkotini rs i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Optuziti ga i za terorizam,jer pucati u covjeka u to doba , u toj ulici, pred stotinama ljudi, nije nista drugo nego teror.
Jel ranjen maloljetni S.E ili Kako ste sinoc objavili Šljivo Edhem
Policija hvata, tuzilastvo pusta! Idemo dalje u nove obracune.
Treba i klix shvatiti, jel treba da im u redakciju upadne ovaj revolveraš nakon što izađe iz pritvora za 2 dana. Država je u takvoj situaciji da jednostavno sloboda govora se ne može primjeniti u ovim slučajevima. Sigurnost je na prvom mjestu.
U todoba veceri su djeca u krpama.
Ovaj rodjen 1998.g. nije dijete.
@starbuck , zavisi u kojem dobu mladosti si samostalan i neovisan od roditela, odgovoran za sve sto cinis...
pustite ga na slobodu, a onda njega i Sljivu posaljite na livadu i nek se u maniru divljeg zapada poubijaju medzusobno.
Nek ti djete puste sa njim na livadu. Prozivas ranjenog momka stidi se
@sentre1. Vjerocatno misli na Amara Sljivu..nemoj se odma ljutiti 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OBJAVILI STE IME I PREZIME RANJENOG MOMKA, A OVOG KRIMINALCA KOJI JE PUCAO KRIJETE. SRAM VAS BILO !
uz to i maloljetnika, a identitet napadača se krije....
obojica su isti vala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)