Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Prvo su pijani Ultrasi u večernjim satima upali u Zalik i napali običan narod. 2. Nakon toga im je Red Army napravio sačekušu i dao degenek na novom mostu u Sjevernom logoru. 3. Ultrasi ponovo dolaze u Zalik. Ovaj put dobijaju degenek od spremne RAje i ostavljaju za sobom dva auta puna palica koja su razbijena. Dva Ultrasa su hospitalizirana. 4. Sada obje grupe kreću na gostovanje i susreću se u Potocima i Drežnici. Novi sukobi, novi povrijeđeni.
@Sefko dobar ti taj alah
Koga još zanima koji klošari su popili batine a koji ne.Vidi ovog čimpanze na slici,šorc i dukserica.Dovoljan razlog da mu staviš lisice,odvedeš u MUP i polomiš svaku kosku.☺
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ZA OVO JE SVE KRIV DRAGAN COVIC I NJEGOVA HOSTAJL LAZLJIVA GOEBELS PROPAGANDA I POLITIKA. NEKI SU TOLIKO KORUMPIRANI I TOLIKI KRIMINALCI DA CE I IZAZVATI RAT SAMO DA NE ODU U ZATVOR I DA NE DOZVOLE DA NEKO DRUGI POBIJEDI NA IZBORIMA. COVIC JE JEDAN OD NJIH.
Prema informacijama sa terena, Ultrasi su se pobili između sebe na starom Veležovom igralištu u Mostaru.
Ultrasi i policija na mostu u Drežnici https://i.postimg.cc/FRm2gpQL/image.jpg
Ultrasi bude svog onesviještenog kolegu http://i64.tinypic.com/5zmfwj.jpg
Jedan jedini policajac prati pješke kolonu od nekoliko vozila, punih do pojasa golih maloumnih botova, koji gađaju novinara kamenčugom jer je pokušao slikati, i bacaju čvrste predmete na automobile ljudi koji čekaju u koloni da se saobraćaj reguliše. Vama maloumnicima koji se ovako ponašate je*em mater sa vašim bolesnim klubovima i idealima, stoko nadrogirana. Obezbjeđenje navijača u najmanju ruku smiješno.
Tri navijača Veleža su povrijeđena i svi su pušteni već kući. Sedam do osam navijača Zrinjskog je povrijeđeno od kojih jedan teže (dobio je kamen u glavu). Policija je Ultrase vratila u Mostar jer su oni sačekušu napravili kod Drežnice.
Policija u Drežnici https://www.youtube.com/watch?v=ue9i__wZ_Ps
"Navijači su se sukobili u Drežnici, u ovom izgredu ima i ozlijeđenih osoba. Do nereda je došlo između 11 i 11:30 sati, kada su se navijači potukli. Promet je bio nakratko obustavljen jer su se na cesti nalazili oštri predmeti i kamenje. Policijska patrola, kako saznajemo, otpratila je navijače Veleža, dok su navijači Zrinjskog za sada zadržani."
"Kod naselja Potoci, sjeverno od Mostara, došlo je do manjeg sukoba između navijačkih skupina. Neslužbeno smo na licu mjesta saznali, da su navijači stali kupiti drške od lopata i alata, kako bi im poslužile kao palice."
Cekaju Delije Ultras u Bjeljini več..dobiče po njoki ...samo gledajte..
tako i treba. jest da su hrvati prebili ove islamsko-muslimanske talibane, a ne ko željo i sarajevo, navijači im se žvalje poslije utakmice. 95% muslimana su pederi.
Uvijek ista prica…
Dobice ti Ultrasi prve prilike tako i oni seljaci iz Širokog..
Pendrek i milicija... Recept za red na Balkanu!!!
ko se bije taj se voli :)))