Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj vise prestanite pisati \"sesterica\", \"peterica\", \"vozac juge\" i slicne idiotluke, majku vam ye.bem nepismenu i seljacku svima u redakciji.
šesterica hahahahaha, baš je smiješan ovaj bosanski. grohotom se smijem!
ove muslimaym.uncine kradu varaju lazu
Šesterica :) Dajte malo lektorisite ove tekstove prije nego ih objavite.
Hehehehe,nema više \"sadake\",je li Mujice?
Lažeš, to si ti pitao kćerku, mamu i sestru kako im je bilo kad im 76 posto utjera K do balčaka. Umalo se ugušiše od silne s p e r m e pa morasmo stati da ne bi kukali da je opet napravljen genocid.
24 posto sam ti majci k.u.r.c.a. utjerao i bilo je dovoljno da počne vrištati i zapomagati da će joj oba oka iz glave ispasti. A \"samo\" 24 posto. Ostatak priče neću da pišem iz obzira prema čitateljkama.
Nema se u Sadakistanu (24 posto PiH) više šta ni ukrasti. A mediji iz Sadaka Cityja jednako nas uvjeravaju da se u RS pate glađu. I, zanimljivo, sami sebe lažu i sami sebi vjeruju, jer im odavno niko drugi ne vjeruje. E, baš ste jad od nazovinacije!
Mora da je velika muka natjerala sestEricu iz vezirskog grada da idu krasti u najsiromasniju opstinu RS. Nema sta, ovi islamisti sto vec 20 godina vladaju nasih 24 posto postavljaju nevidjene standarde u ekonomiji ali i pravopisu.
ZAPIS O PETORICI Četvorica jednog vode Jednog gone četvorica Četvorica mrka lica Preko vode preko žica I od ića i od pića I od ruha i od kruha Kroz živice kroj ižice Od svodobe do slobode I od hiža i od greba I od zemlje i od neba Četvorica jednog vode Jednog vode četvorica Četvorica jednog broji Četiri se jednog boji
sesterica mrka lica iz dalekih zivinica