Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto imam osjećaj da je likvidirana prije, a zatim se zabili u auto da ispadne da je poginula u saobraćajnoj nesreći? Ima jedan slučaj gdje je navodni vehabija navodno imao navodnu saobraćajnu nesreću u kojoj je navodno poginuo. Na navodnom mjestu gdje se navodno zabio u stub, nije bilo nikakvih tragova saobraćajne nesreće i niko nije imao pristupa obdukciji.
http://www.jutarnji.hr/preminuo-voda-bosanskih-vehabija-jusuf-barcic/219111/
pises gluposti de malo pogledaj kako nije bilo tragova izvalo stub iz temenja :) https://www.youtube.com/watch?v=-39aBwhYus4
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KLASIČNO UBISTVO! Očito ova osoba je morala biti ubijena i učinili su to pripadnici genocidnog mupa!!!
da je samo dalje 1 km bila nesreca,beso amir pretrazio bi kanale da nadje sudskog zenskog policajku koja po zakonu morala bit tu.
uhapsena ---sta rade dvoica muskaraca u civilnom autu s osobom,, to je osoba lisena slobode,a zakonom je jasno definisano kako postupiti procurilo je da je navodno bila mrtva pre.pronadjena droga oruzijeje sta rade sudski policajci sa dokaznim matrijalom,odbili na drogu testiranje,automatski drogirani ,par put su auto spustili bacili dok su spasavali ne namjerno,ispalo im auto na unesrecenu,,,,,,,,,to treba istinu izvest na pravi put,,,,,,,,,, najverovatnije pripadnici ps doboj jug i zdk tuzilac ce malo svatit bili su drugi pre vas tu
Jeli ona?
nije bila vezana pa malo u resetke glavicom udarila kuja narkomanska
hhhhmmmmm slucaj za gospodina Paora
Misliš da će neko iz Vojvodine doći da to riješi? :)))
on bi to rjesio ocas posla
Dvaju vozila, pa koji je to jezik, supci nepismeni!!!
mrtva usta ne govore
naručeno ubojstvo
Stigla je prava presuda prije sudske.