Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u djeti po zadi
Tabut na dva tocka
mater ti hebo siledzija motorista..
bojim se ovih motorista, prava su opasnost na cesti za sebe i ostale ucesnike u saobracaju
Jest eto, razbice motorista slijepog kloca koji se ukljucuje i ne vidi nista iz svog auta...
bojim se ovih motorista, prava su opasnost na cesti za sebe i ostale ucesnike u saobracaju
U Vitezu ima kamikaza koliko hoces pogotovo sa velikim slovom U.Mene su viteske kamikaze napale 1999 bez ikakvog razloga ono znate ko u filmu na glavnom putu( auto na auto zbog tadasnjih tablica sa ljiljanima) bez ikakvog povoda ,razloga ali na njihovu nesrecu jos to nisam zaboravio niti vratio ali vraticu itekako.Sreca pa i znam. Zao mi je ovog momka pa nisu ni oni svi sa slovom U.
Ovi motociklisti su kamikaze.
Zao mi je, stariji covjek, vespa, jadan s posla il iz granapa. Fakat zao. Nije i nece mi biti zao madrfakera koji poginu na Kawi, Suzi, Hondi i sl. Ko vam yebe mater. Dernite s 300, moze to masina ;)
E bas mi je milo!
Izvinjavam se. Iz naslova sam zakljucio da je ona vrsta motoriste
prvi vjesnici proljeća
...da brzo ozdravi... jel ovo nas zarko s klixa?