Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuni na motorima sve i jedan
Ovi je skuteras, ne vrijedjajte Motoriste. Dosta mi ovih vijesti gdje balavci voze skutere ko mameni, a po novinama se pljuju Motoristi.
Pogodak!
Aaa sto lazete djubrad jedna bezobrazna, pod jedan nise to slika udesa, pod dva nije golf 5 nego je renault clio registarskih tablica J49-E-656, samo je istina da je bili na ilidji! A da je momak povrjedjen ni to neznate da li je ili ne!
Kako je momak? Prošao sam sinoć tamo i vidio sam posljedice nesreće, nadam se da će sve na dobro izići!
Pored crkve u Blažuju tako se divlja vozilima da je to strašno. Nema se nikakvo poštovanje prema tom svetom mjestu. Bog ovime samo opominje.
Nikakvo divljanje zena sa cliom izletjela motoristi i on se zabio u nju
@SDAfocak mislis na prave Muslimane koji jedva cekaju da napuste zemlje pod serijatskim zakonom, pa da se krenu oblokavati, kurvati, drogirati i krasti. imas fantastican nick koji te opisuje na 2 nacina 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma pametno brate nema sta, novembar mjesec a ti na motor e jbt
runner mk1 brz oporavak
Raja,ako hocete da gledate sve prenose fudbalskih utakmica besplatno https://www.cpagrip.com/show.php?l=0&u=170951&id=20533
mrs