Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa taj tamo kraj nije bas jak sa kulturom,mislim i pored saobracaja
ne ulazim u ovu nezgodu i ne znam ko je kriv.Ima dosta motoklicista koji divljaju po cesti ali sto vozaci auta,kombi vozila i vecih vozila nemaju kulture,obzira i postovanja prema motociklistima to je zalosno
Prosao sam tim putem malo iza toga, motor bas skrhan. Taj kombi prevozi ljude za marku i vecinom pravi probleme u saobracaju. Nije motorista sigurno kriv. Inace velike guzva kroz Brijesce.
Sine ovaj te moze moze kupiti iz džepa a ne pricaj da vozi nekog za marku kad ne znas debilu...
Niti motoristi imaju kulturu vožnje, niti vozači automobila imaju naviku da paze
I eto ti havarije
Kod nas nazalost vozaci motora ne uzivaju u voznji, glavna je fora dati gas i da sve zvoni tj ajmo “divljati”
Mene samo čudi da ovih motociklista nije više razbacano po cesti. Kako voze, naročito mimo "glavne džade", k'o da su na nekakvim trkama, a cesta sva neravna i rupičasta.
Ovi sa kombijima iz B.Potoka što glume Gras zaista prelaze svaku mjeru . Zaustavljaju saobraćaj ko da su kupili Drinsku ulicu .
koje je ograničenje brzine kroz grad.to je bitno.kod nas u Skandinaviji 30 .strogo pridržavanje.
@KupujemJabuke Mnogima znak služi da bi rekli "Ma 'ta će 50, neće on meni reći kol'ko ja morem pritisnit".