Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucite se pisati. Vozac skutera, a ne motora niti motocikla. Pravi motoristi se stide ovakvih vijesti kada obijesni skuterasi divljaju
Ovaj sa motorcicem je driftao sa celavim gumama ... pa proklizao po ledu ...
nadam se da ce se led otopiti sam od sebe.
Pa kuda ce motor na ovoj zimi hajvan jedan
Zivim u manjem gradu u BiH i gledam ove strance kako pokusavaju da voze auta, vecina nema pojma saobracajne propise. Stvarno nemam pojma kako se snadju negdje u Evropu.
Snadju se tako sto cim predju granicu kod Zupanje, odjednom im se vrati svo poznavanje evropskih saobracajnih pravila, da ne bi za takvu zaje.anciju ostali bez vozackih dozvola u EU. I zato sto znaju da u Africi (BiH) mogu raditi sta im je volja.
Raskrsnica koja se treba riješiti semaforom, kružnim, ležećim u neposrednoj blizini, kako god, jedno je od najopasnijih mjesta u Tz.