Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije dzaba ona stara bajkerska : Bez obzira na vrijeme, motor se ne vozi sve dok je u imenu mjeseca slovo "r". Brz oporavak prijatelju, al ovo vrijeme nije za motora .
@puJddo druže ovo nije motor nego skuter od 50 ccm. njegova brzina ne prelazi 50-70 km/h. još koliko vidim ovo je neka slabija verzija skutera. on kada turira to ispada smiješno. to su tzv. prdavci
@puJddo idi operi svog Golfa 2 i vozaj se po gradu seljacino
nije motociklista neko scooterist... na nakom kineskom smeću
kazu da tog dana nisu radili semafori na ovoj raskrsnici
Malo Citroën oduzeo prvenstvo 😉
Valjda skuterista, ne motorista...
Kaže bosnjo dijevojci: • Dođi večeras kod mene, nema nikog kod kuće. I ona dođe, zvoni, zvoni, kad stvarno nema nikog kod kuće.
U saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 12 sati u ulici Ivana Krndelja u sarajevskom naselju Hrasno povrijeđena je jedna osoba.
ova raskrnica je tempirana bomba.... poziv opštinu da re-programiraju semafor.
Ulica Azizina... tko li beše ono Aziza?
haha mama od šaćirbeja hahaha ...
Aziza bjese prva zena doktorica...malo ste neupuceni.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ide bošnjo sumom, zaboravi da dise i crkne..... Ziva istina,!!!
@DrOn2 Kako mogu da stanu 4 bošnja u ficu? -dva naprijed dva nazad.
@lik5 Sta je poslednje Bošnji proslo kroz glavu? KARBURATOR
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A joj ne izgleda nimalo dobro, nadam se da sam u krivu. I samo postovati pravila, odnosi se i na jedne i na druge, i do ovih stvari nece dolaziti. A ne ulijetanje..... :-(
@dis2 Tu je Zmajcek javi se ponekada, samo nekada malo vise posla pa svi izbivamo u duzim intervalima, ali pratimo sve iz prikarajka. hahaha ;-) Pozdravko za tebe. :-)
@zmajcekOdNocaja hahah pa moram, potraga ..... ja samo kazem i uputim ljude. hahahaha :P