Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim malo lijepog vremena ovi hajvani pocnu lomiti kicme. Ne znam da li da ih zalim ili da im zazelim vise srece pri sjbavanju sljedeci put. Sve ove njihove samopovrede placamo mi, dok istovremeno nemamo para da posaljemo djecu bolesnu od raka na lijecenje. Nek crkne idiot, i neka se goni u materinu zajedno sa familijom!
sad ne znam kako je sebi ja odredila je li mora na kosevo na dijagnozu pa u opcu na reanimaciju ili mora prvo imati unaprijed uplatnicu za reanimaciju...
na kosevo samo sa SDA clanskom knjizicom
ovi motori leteci tabuti
E svasta postalo svakodnevnica suvisno je vise ista i govoriti za ovakve stvari svaki dan..
mene strah smrti
I mene samo da mi je prije smrti naci veliku cunu
100% biciklista nije bio vezan.300 maraka mu je kazna u startu!
Cuj biciklista?Koji ti clanak procita?
krenuo na teraviju
kako očima gledam biće i stoprvi put
e eto ga , za profilne