Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jako nezgodna dionica, a mnogo brzo se vozi.
svaki dan...ovo vise nije slucajnost,neki problem postoji u nama
Bolje nego da mene gdje satare, ko onaj nedavno sto je ubio curicu! treba ga muciti zbog onoga...
@StudentProsjecan ..ubio curicu, jedno djete u bolnici, a trece pukom srecom i reakcijom majke ostalo neozlijedjeno. Toog skota za auto zavezati i voziti po gradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ADRENALIN JE CUDO NEDO BOG NIKOM
Razum i znanje i plus pristojnost, odredzuje sve. Da su savremeni motocikli brzi, to jesu, ali brzi su mlazni lovacki avioni, ali nisu predvidzeni za izvodzenje bjesnila i nekulture, dok ovamo motori brzi a prosijecni balkanac bez pameti i pun sile, a u njemu vrije kao u kotlu. Pa se ne zna je li motor ili balkanac brzi.
Put za kuratz , sira je kozija cuprija znam da i narod blesavo vozi ali su nam ceste katastrofa nisu predvidjene za ovoliki broj vozila ...
Uz*ebu se s tim motorima i prdavcima cim malo sunce ugrije, misle nema im ravnih ako se na 2 tocka nabiju. A najgore od svega sto i pored njih neko nastrada... dobro je neko neki dan napisao, sve sami psihijatrijski slucajevi na nasim cestama.
kompleksasi su teski ovi motociklisti
Kako sankcionisati i primiriti motoriste? Pitanje za 1 000 000 €?
Tako sto ce policija da zaustavlja, kaznjava i zapljenjuje motore. 90% posto motora nije registrovano jer ti imbecili nemaju para za to. 99% tih istih su sa malim čunama pa se služe motorom da bi pokupili kakvu ofajlu,krampu. Samo tvrda bandera ili kakav podvoznjak im zelim.
HVALA ALLAHU
Ovo nije normalno koliko ti mototisti ginu i ubijaju druge
I opet autobus i motor? Losa kombinacija.
Idioti isključite komentare
a sto da ih iskljuce?neka se podize svijest naroda da se vozi opreznije i normalnije.
Sta cu mu