Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tank Slapper, death wobble, a nije Harley.
Ovim nasim budalama ovdje samo podaj motor i znas da nece jos dugo.
Saucesce porodici :(
Motociklista nikada ili veooma rijetko izazove udes pri kojem nastrada osoba u automobilu, tako da je motociklista UVIJEK slabiji u odnosu na vozaca automobila.To nasi shabani za volanom ne razumiju, oni se samo najeze od zvuka i ko mulci svoj poso..Za vecinu vozaca na nasim prostorima, obilazak na semaforima, dok se ceka zeleno, od strane motocikliste predstavlja prekrsaj, a ustvari to nije prekrsaj nego normalan tok saobracaja za motocikliste!
@JanPalachSvi vi koji ne obilazite biciklistu dok je u vasoj traci, sa zmigavcem i sa punim zamahom nego se samo progurate u istoj traci porucujem da se EDUKUJU.