Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostarski Rambo izgleda da je...
KAZU DA JE UZP PRALJKOVCANA TAKO MALO DA SU SE POCELI MEDJUSOBNO ŽENIT
UZP Praljkovcani su primitivni klerofasisti, konzervativci, ruralni zadrti desničari, zatucani i neuki ognjištari, grmalji, šverceri, bjeločarapaši s mobitelom u Mercedesu, mafijasi...paraziti skloni nepotizmu, švercu i zločinu, uzp-stoka, šverceri koji isisavaju HR i BiH proračun.... Oni ukradu škrtom kamenjaru, kako ne bi čovjeku!
UZP PRALJKOVCANI SU MOLITVENA ZAJEDNICA
CUJ FRANJEVACKOJ?? STO ULICA P0 PEDO FILIMA?
JEDAN UJOO MANJEE! GLASACE ON DECEMBRA ZA ADEZE SVEJEDNO
Zatvorite komentar sad ce Monthy Paython mozgovi krenut treci entitet, vi ste nama, mi smo njima, kamenjarski srbi, Covic ispravio rijeku, bjezi bolje ugasi sve.