Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi trzni centri sto su ih sklepali nakon rata ne mogu parirati bivsim robnim kucama. Ne popravljaju sto je valjalo, a grade novo i nakaradno.
@Libertino Ne znam o kojim robnim kućama pričaš, ali Hotel Mepas, koji funkcionira u sklopu tržnog centra Mepas je ocijenjen na booking.com-u kao sedmi najbolji hotel na svijetu. (?!) A ni tržni centar ne zaostaje, premda te kategorije nema na bookingu, ali to je ista građevina. http://www.hercegovinapromo.com/mostarski-hotel-mepas-sedmi-na-svijetu-po-ocjeni-booking-com-a/
Nitko jugonostalgičarima ne može udovoljiti. Predlažem da se skupi ekipa sa Klixa i dežurat ćemo na smjene da ih čuvamo negdje a oni neka napokon odspavaju na toj klupi.
Il je srusiti , ili vratitt u funkciju sto bi bilo pozeljno . Ovako je samo ruglo ...
Možda preurediti u muzej, ne zadovoljava moderne standarde robnih kuća a bar reljef na fasadi je vrijedan čuvanja
Gori smeće???
Zar ovdje ima jos nesto da moze da gori??
Htjeo je Metkovic renovirat i ponovo otvoriti Razvitak kao nekad, ali ovi trazili previse novca... Basnoslovno.. I odustali od kirije i svega
NAJVEĆE RUGLO GRADA TREBALI SU PUSTIT DA IZGORI DO TEMELJA,BOLJE DA JE NEMA NEGO ONAKVA KAKVA JE
Skinuti murale sa fasade, napraviti novi objekat i postaviti murale, barem od Maršala Tita i Brkića ulice.
pa šta je tamo da se zapali.? razvitak,hit o bože .pozorište,bioskopi.pa ko kaže da nije bilo ljepše i bolje.onaj korzo.grad bi mirisalo od omladine .ovo danas ni blizu nije.i sve je gore i gore.
bit ce parking :D
ruglo grada
Ode Mostar u 3PM