Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KATOLICKI TERORISTI, NIJE TO NISTA, KAD SU SRUSILI ONAKAV MOST STO NE BI I OVAKO NESTO
aaaaAAAHAHAHAHAHAHA PA BRATA MI DA OVO PROČITAJU NEKI ZAPADNI EXPERTI ZA EXPLOSIVE I TERORIZAM JA MISLIM UM.RLI BI LJUDI OD SMIJEHA. PA MAJKU VAM HE.BEM, GDJE SU EXPERTIZE, VJEŠTAČENJA, TRAGOVI... TO KOD NAS U PAKISTANU NEMA JELDE. TPPPUUU SAD ĆE OVI IZ VODOVODA TRAZITI POVEĆANJE CIJENE VODE, REĆI ĆE - ZA DOBROBIT SVIH NAS I CIJENA ANTITER.ORISTIČKE TEKUĆINE MORA PORASTI!!!!!!!!!!!
Ovaj grad je posto leglo terorizma!!!...
Gdje ti vidiš u ovome mržnju,iznosim samo činjenice zato jer svojatate ovaj grad.Ako vam prije ra.ta kako kažeš komunisti nisu dali da ulice nazivate po Hrvatima,zašto danas nemate ni jednu ulicu po domaćem Hrvatu? Tačno,bio je nekad sklad,a ko je kriv što se to narušilo?Niste valjda mislili 9.5.1993. da učvrstite te odnose?
Kad bi uzeo matične knjige znao bi koja su stara katolička prezimena u Mostaru (Popovci,Zovke,Knezovići,Sliškovići,Babići,Smoljani,Novaci...) mada ih znam još niz koji su protjerani osmanlijskim zulumom ili su (manji dio) prešli na pravoslavlje.Upitno je po meni da nije možda i loza A.Šantića od Šantića Hrvata iz Ograđenika.Ulice ili značajnija mjesta (izuzev Trga I.Krndelja) nisu se ni mogla dobiti od Jugo-komunističkog otpada da bi Mostar bio prikazan kao svratište Hrvata katolika.U to vrijeme koje ti pominješ u Mostaru je postojao sklad i dobrosusjedski odnosi koje pokvari banda kao ti.Sada to više nije tako niti će ikada biti,a onaj ko voli ovaj grad neće se osvrtati na tvoju mržnju spram hrvata,to smo iskusili i prevazišli.
Ako je po tebi normalno da Mostar bude hrvatski možeš li reći koje hrvatsko prezime da je starije od 130 g. u ovom gradu.Zašto nema ni jedne ulice u zapadnm dijelu grada koja koja se zove po nekom mostarskom Hrvatu? Nema je zato što vas nije ni bilo, pa uvozite povijesne ličnosti Hrvatske.
Srecko Bosnjak podrzava HRVATSKI TERORIZAM! eto kakva nam je drzava i policija!
E moje ba...-lije sad vam krivo kad ste protjerivali hrvate po bosni niste znali da će od 250000 tisuća protjeranih 10 % morati završiti negdje u BIH a to je hercegovina a da smo se humano preseljavali mi bi svih 250000 preselili u hercegovinu. Ne serite niko nije nikog preseljavo jer da jeste bilo bi nas preko 100000 hiljada u Mostaru toliko će nas biti za jedno 20 godina.
Popisali se i ugasili fitilj.
ne laži..humanim preseljenjem ste nakmečili 20 000 katolika iz centralne Bosne, Kaknja, Konjica u Mostar, u Ortiješu živi preko 1500 ljudi, ko sardine ste ih nakmečili..samo da dobijete neku većinu etničku..sto.ko... predji Bulevar p.ičko ako smiješ.. i pronosaj zastavu 3 blentiteta..
Volim te mama al ne kao Velez
Ma to se neko šalio.., da je mislio ozbiljno, ne bi je stavio u vrečicu nego bi napravio vještački kamen i ostavio pored ceste ili zgrade.., ili nešto slično tome.
Ti si baš srpski isprdak,pun si šešeljevog romantizma!
mi skutori nismo teroristi mi smo samo inkvizitori
"radilo se o četiri štapina s mobitelom" hahhahahhahahahhahahhaha "štapin"je sredstvo kojim se pali exploziv,postoji sporogoreći i detzonirajući
kao expert za terorizam jugoistocne evrope ja i moja chetnicko pravoslavna braca smatramo da ovo nije terorizam jer nema predznak islam vec skutorsko-katolicko -inkvizitorski predznak
Sijećatel se kad je nedavno uhvaćen onaj tip sa eksplozivom,nema nikakve informacije gdje se on nalazi,šta je njegov bio cilj,poslije se dešava rušenje spomenika,niko nije pronađen,sad se samo pukim slučajem nije desila tragedija,šta je sledeće,iz svega ovog nameće se utisak da oni koji bi trebali da brinu za sigurnost,sami PROIZVODE ovu nesigurnost!