Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucao, vrijeđao i prjetio zaradio prijavu. Ja bi za ovo zaradio batine....
Zaradio prijavu??On je trebao zaraditi takve batine da lezi jedno 10 dana a onda 5-6 godina zatvora.Zato u Bosni i radi ko sta hoce,a nije ni cudo,sad ce 2 godine a jos nisu pronađene ubice dvojice policajaca
@071nekadgrad ...od koga da zaradi batine, gore nam stvari rade vlasti godinama pa ih niko ne izbatinja, zar u Bosni i Hercegovini samo jedni treba i mogu da rade šta hoće.
To se u normalnim zemlji rijedi snajperom= metak u celengu a ne da jedan terorise cio kvart i jos psuje i prijeti policiji.
Čovjek stanuje u ,,Dum-u", od sada se zove: Dum, Dum, Dum,...
Hahahahaha ... a oruzje nije oduzeto .. samo prijava .. popucali ljudi od izolacije
Krsenje javnog reda I mira...neovlastena upotreba vatrenog oruzja..posjedovanje ...ugrozavanje sigurnosti ..zivota...gradana I sluzbenih lica....ZA TO DOBIJES PRIJAVU. .
Nije ovaj mostarca vidio
Prekrsaj???
Rodio se mali Jozo, buduci ministar financija u BiH, pa se malo slavilo
idiot
Welcome to Bosnia
europljanin!