Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba osnovati agenciju za zastitu securitasa
hahahah agencija za zastitu "agencija za zastitu". lol hahahah
DOBIO SAM OTKAZ U SECURITASU ZATO STO SAM TRAZIO USLOVE NA RADU, NISAM HTIO DA RADIM PREKOVREMENO ZATO STO NIJE PLACENO, NISAM HTIO POTPISATI IZJAVU DA SAM DOBIO REGRES ZA KORISTENJE GODISNJEG ODMORA JER GA NIKAD NISU DALI, NISAM HTIO PRIHVATITI ROBNE BONOVE UMJESTO NOVCA, NISAM HTIO RADITI 20 NOCNIH SMJENA U TOKU MJESECA, TRAZIO SAM NAKNADU ZA RAD PRAZNICIMA DOBIO ODMAZDU NARAVNO ITD, ITD. SVE ONO STO PISE U UGOVORU A IMA JOS MILION STVARI. NISAM POKRENUO TUZBU ZATO STO NEMAM PARA ALI ZATO HARAM IM SVAKI FENING ZAKINUTI.ETO KOLIKO TA FIRMA VRIJEDI. DA BOG DA IH PLJACKALI SVAKI DAN.
Dunja moja upravo tako, to je i najveci razlog sto ne mozemo dobiti svoja prava i mrvu postovanja, jer uvjek ima neko ko ce raditi po njihovim uslovima. I sve dok je tako, oni mogu da rade sta im je volja.
Ekrija...je..bo si nas za sva vremena sa svojim glupostima. Svako treći dan il noć kontrola je na objektu
čisti se i securitas od neradnika i lupeža...jedan od njih je i Ekrija Ramić zbog kojeg smo naj...bali u Živinicama. Unutrašnja kontrola se popela svima na leđa
Radio sam u toj firmi punih 7 godina , i nikad se ne bih vratio , zahtjevan posao , a vrlo malo placen , uslovi nikakvi , poderane uniforme i slicno ,,, nijedan radnik nece reci da mu je dobro , ali kada se nema bolje daj sta das ,,, sekuritas je svedska firma i ljude samo interesuje profit , a za radnike ih boli uvo ...
zakon je napravljen tako da vi sebe nemožete štititi.Sve ove agencije su smeće. Jadan ovaj zaštitar koji je bio to veče na dužnosti,ovo mi liči na pranje para . kako je moguće da ključeve od sefa ima samo jedan čovjek. čemu služe suključari.
Sve sami intelektualci komentarisu. Kako nista na vlasti,pametni mozgovi? Samo bih vas volio vidjeti kada vam neko uperi pistolj u glavu,plata ti 500 maraka i znas da boli kurac svakoga za tvoj zivot sta bi vi uradili. Jer vjerujte svako voli svoj zivot i niko za mizerluk nece stavljat svoj zivot u opasnost a to sto vi gledate americke filmove,gdje jedan covjek posamara 10 pljackasa,5o je vas problem. Pokusajte vi radit ovaj posao, pa cete skontat isplati li se dat zivot za osigurane pare
Pitao bih ja vas kako biste vi reagovali kad vam ulete nadrogirani naoruzani majmuni, a znate da kako god da reagujete pogrijesit cete jer agencija nece stati "iza vas" a narocito ne policija, ovlastenja svedena na minimum, plata 500 km, umorni od 210 radnih sati mjesecno... Sa svakog aspekta gledajuci, ne isplati se rizikovati ni batine, a kamoli zivot. Zao mi je ovog momka jer ce sigurno "iskihati" cijeli dogadjaj.
Dignes givikt dva puta i kvalifikovan si za rad u agenciji...dobro su i prosli.
aaaaaa, pa gdje je bilo obezbjedjenje
Tu je bilo obezbjedjenje, pa morao im je neko dati kljuc. ;-)
hahahahahahahahahhahahah
pa kad svakakvi idioti bez ruke bez noge preko stele udju da rade
Ovo ko u onom vicu, kada krimos udje u policijsku stanicu, a policajac pocne vristat: Zovi policiju, napadnuti smo.
Tamam tako. hahaha Ovo ne znas je li vise smjesno ili zalosno.
ja crnjaka hahahaha
i ti bi mu dao kluc i sta sve ne kad ti ciko prisloni cijev na celo
ja dobio otkaz neki dan jer primaju nove sa biroa jadno
bolja stvar ti se nije mogla desiti, to ce te barem natjerati da nadjes bolji posao, a realno gledajuci, svaki posao od zastitara je bolji :)
Yebes ti drzavu u kojoj zastitar ili carinik zaradjuje vise od visoko obrazovanog covjeka zaposlenog na faxu.
ja khm... ovaj... radim u SeKarinasu i trenutno me je stid... zapravo uvijek me je stid sto radim ovaj popisani posao :(
ima bolje naravno, samo nemam jake veze :D