Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ja rekoh juče? Ovo sa K je totalno sumnjivo. Samo se Konzum pljačka. Čuj,poslovođa da nosi toliki pazar sa sobom u banku???!!!!
wgnVJN , [url=http://igvskhquplfs.com/]igvskhquplfs[/url], [link=http://akskdzkgrubu.com/]akskdzkgrubu[/link], http://eupgzluzkiio.com/
NSZrki zjxefmuljgwk
5jXxZu lmerjymlymum
generic title Wanted to drop a comment and let you know your Feed is not finctionung today. I tried including it to my Yahoo reader account but got absolutely nothing .
barem ostaje lova ovdje,onako ode u zagreb.to je jedina pozitivna stvar..
JA NOSIM PERE U BANKU DANAS U 4H VIDIMO SE
SAMO MI RECI KAKVE SARAJEVO IMA VEZE SA OVOM PLJACKOM, GOVNO JEDNO ISKOMLEKSIRANO.....PATIS OD GLAVNOG GRADA
Bolje i to raditi nego trgati nausnice zenama iz usiju kao sto rade u Sarajevu.
slazem se treba ispitati poslovodju i radnicu koja je prijavila..postoji mnogo ljudi koje nose ovako pare ali za to ne zna niko osim njih sami,kakva radnica kakvi bakraci..za par dana ce biti natipisi u novinama ,poslovodja umijesan u pljacku konzuma:)pozz
sve zbog blagih zakona...... Bolje pljačkati nego raditi.
Naravno da je dogovor i lova na broju i pljackaš sit,samo se ovce šišaju