Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO JOŠ JEDAN POKUŠAJ SMOUBISTVA, KAŽEM JA, SVAKIM DANOM ĆE SE SVE VIŠE I VIŠE DOGAĐATI SLIČNE STVARI. ŠT SE MOŽE, DOBAR I SRETAN ŽIVOT!? VLAST BRINE O ČOVJEKU??
U brutalno lošem okruženju , pod ogromnim pritiskom , neshvaćeni od vršnjaka, nastavnika, roditelja ova djeca odrastaju. Kad se to ima na umu onda su oni i predobri. Koji jad im se u nasljedstvo ostavlja .... I pored svega toga brdo kretenskih komentara ..
Žao mi je djeteta. :( Sunce drago, ne daj se! Oporavi se i živi život! Ništa nije vrijedno hladne Neretve i tebe beživotne u njoj.
@KGB KRSTAS, ne krivi nikog. Dijete je bolesno. Zdrave psihe ovo nikada ne bi učinila.
Zabranjena ljubav ? To je Mostar jbg
kako je krenulo svi cemo se pobiti samo bi molio onog koji zadnji izadje da svjetlo ugasi
Cuj pocela da iskazuje agresivnost pa nije se od dobrog zivota odlucila ubiti i to jos tako mlada.
Ovo sve pobudalilo, sigurno naredala dobre ocjene u skoli
Sad bi neko potego i reko "pred njom je život", a kad pogedaš gdje je, treba se zapitati na koji život tačno misli.