Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga šta nam mladost radi. Svaki sukob noževi i pištolji...i ode glava
Klix neka te bude sramota zbog ove izjave "Nezvanično, ubistvo se dogodilo u blizini lokalne džamije"!! Medije danas samo šire mržnju i stvaraju problem u svijetu, to im je primarni cilj. Maloljetnik je nosio nož jer je glumio nekog kabadahiju, a ne zbog toga što je bio u blizini džamije, crkve...
Mustafa Tufekcic :D je ubica
pardon Mustafa Tucakovic XD AHAHAHA
Perspektivan dečko, 16 a već ubojica . . . !!!
Nikakve veze sa dzamijom i nacionalizmom nema, momak koji je ubijen zivi tu u blizini. Inace Mustafa Tucakovic (16) ubio Đanija Balića (22), kako navode Đani ih je samo rastavljao da se ne biju i nastradao igrom slucaja. :)
eh,.. ovo je Francisko naručio članak
Klix svakim danom sve odvratniji, dao Bog da propadnete ko žeton. Amin!
Klix nezva
Pa hoće da se naglasi da je obzirom na ime Dž ubijeni musliman, jer bar u Mostaru katolici nemaju običaj da prolaze pored iste. A što se tiče novinara , evo AVaz upravo objavio istraživanje američkog univerziteta u PEnsilvaniji o glavnim uzrocima smanjena dugovječnosti i dao link zainteresovanim što je izuzetno, a onda da ne bude zabune napisao i da je link na stranom engleskom jeziku ! A ja se ponadao da u Pensilvaniji pišu srpskim pa ih celi svet razume :))
Tuga i zalost,sta i u sta se pretvori bosanska omladina Ebem ti demokratiju
ufuralo se dijete na starije krimose,na robiju
Sudija, sviraj kraj!
Ljudi sude na prvu, ko zna šta je razlog ovog događaja, može biti da je maltretiran od lika (naravno to ne opravdava njegovo djelo) ili može biti da je jednostavno zloban lik
Ovaj ubica je maltretirao mladeg brata od ovog jadnog momka sto je zboden i trazio je od njega novac. Kad je stradali momak pokusao da mu objasni da to prestane raditi ovaj ga je na odlasku kukavicki zbo. Ubijeni momak konkretno nebi zgazio mrava a ovaj idiot je dijete kabadahija koje stavlja na facebook slike pistolja i sl.