Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' ga je izbjegao svaka mu čast!
...jakako, vozačica je ladno otišla, nema to veze sa njom...zadovoljno se odmjerila u unutrašnjem ogledalu (riba ko riba, jelte) i laganini iščezla u mješavini mirisa c. diora i bezolovnog 95...
Trebao je u nju. Bolje bi prosao. Ovako je sam kriv i morat ce platiti kaznu zbog: pogadjajte, neprilagodjene voznje uslovima na putu.
Auto se raspalo, kompletno od plastike. Jebote kad neko uzme hvalit ove plastikanere, ujeo bi se za guzicu
...volga se nije raspadala...al se raspadao onaj za volanom.
Pa procitaj tekst, raspo je se i ovaj zajedno s autom. Ja bi bar s cvajtarom prosao kroz ovaj zidic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
citate li vi tekst uopste, nije ona udarila autom, nego momak koji je bio u renault-u koji je izbjegavao nju....
Jebo majku, prepravise :D :D A ovaj se treb'o zakucati u nju Ovako "izbjegnes" skrsis auto, ona se odveze 'ladno a ti se poslije ganjaj i dokazuj
Gdje su to oči da gledaš dok izlaziš sa parkinga? Da je pješak nailazio, ti ga u cijeloj frci ne bi vidjela, pa je mogao nastradati.
nisu za svakoga ni šupkare tj.gradjevinska kolica , a kamo li volan.
Zakucala ga, momački :D