Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAT: Za vrijeme državnog praznika kad banke ne rade od uposlenice kladionice opljačkano najmanje 100 000 ! A Bevanda uveo nove AKCIZE na gorivo da se hrvatima gradi autoput preko Međugorja, gdje se dneveno vrte milionske neoporezovane svote, doduše i na kladionice se ne plaća PDV, pa pljačkom država NIJE OŠTEĆENA !!
Hvala bogu nek su opljackane kladionice, da bog da sve se zatvorile !!!
Oduzeo joj razbojnik novac nisu platili pdv, pronasao covjek rupu u zakonu :)
Koje je parove igrao za ovih 100.000
lazu 100% pa nije to 100km da hoda sama to je 100 000 za to treba obezbedenje,osim ako se pare ne peru...
Vjerovatno je gazda vec objasnio radnicama da to nije pazar vec njihove plate kojih eto nece biti zbog pljacke.
Otvorio vrata i odnio torbicu.zato je bicikl zakon.nema vrata.ma supljacina zesca.
Kako doslo tako oslo!
Kladionica kasko osigurana gazda naručio.
svaka cast otmicarima
Sto milja na suvozačevom, a ja zaključavam vrata kad imam marku da odem na kafu.
Joj Bakire ali imamo Federaciju, jaka kao beton dnevno po nekoliko oružanih pljački, aferim, kod nas u Federaciji od nezaposlenosti, bijede, gladi, bolesnih, nesreetnih do samoubistava, oružanih pljački i da ne nabrajam ali šta briga Bakira njega i njegovu porodicu čuva Bog te pitao koliko ljudi a sirotinja prepuštena sama sebi, lunja i ubijaju je kao pse. Ovo se zove država po mjeri čovjeka hahahahahahaha Narode pohrlite pa za par mjeseci na lokalnim izborima opet glasajte za SDA hahahaha
pdv podmiren :)
Drzava pocela da naplacuje porez na svoj nacin :) .