Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je mnogima drago kad se drugome desi nesreca...kako je to samo puno zlobe,pakosti,licemjerstva...pa sta te bolan boli kako ga je kupio,da li kredit ili ima 2 posla da sebi priusti nesto..nisi mu ti ni platio ni kupio...bagro bijedna....prva rijec je odmah dijaspora a svaki dole ima nekoga na strani.Da nije dijaspore,mnogi ne bi imali sta da jedu kolko se para posalje i ostavi dole kad dodjemo...uzas
iskreno da ti kazemo nemozemo vas ko gaza ne zato sto vam nesto zavidimo vec sto puno pametujete imam i ja brdo familije i prijatelja u dijaspori odmah im bukvicu ocitam da ne pametuju kad dodju a sto se mene tice netrebaju mi nista slati niti salju, lijeva obala zivi od njih, to je 100 posto,bio sam i ja u dijaspori znam sta je vani i kako je tako da ne prdi i ti sto se nas tice nemorate ni dolaziti ni slati dijasporac bolje mi zivimo i dan danas ovde sa 800 maraka nego vi vani ni jedne vise
sve to tacno, ali mora se doci iz Norveske autom da bi selo vidjelo sta se ima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sreca pa ti je kasko...pretpostavljam
ma rentakar ... ko i 80% dijaspore , peru suđe godinu il šaluju ograde , iznajme dobro auto , dođu i qqurče se
@SDAovacUdimijama "rentakar" hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
S balijama i crncima nema napretka...
Sad ratu dalje mjesećno a osiguranje smije se..mogo si i golf 2 parkirati nebi se desilo😂
Ljudevitu bola, daj otkaz, nikad nikog ne nadjete, kako te nije stid?
hah ma garant hoce cojek da digne pare od njemaca za osiguranje
njemacka auta koja dolaze u bih imaju fabricku gresku, budu ukradena ili zapaljena
Osiguranje GAP pa ti gledaj.
kuku njima..i onako dijaspora jedva sastavlja kraj s krajem..ja ne znam najbolje da im neki humanitarni broj otvorimo
hoce se kurciti sa njemackim Audijem po Mostaru gradu....eto mu sad
A u PM auta za kurcenje...nigdje veze. Da je dosao sa Ferarrijem pa bi covjek rekao, ali dosao je sa Q sranjem i odmah se kurci.Daj ba.
@Japanska jabuka bolji od svakog x-a
Kome smetaju njemci
Partizanima :p
Izbori 2018
Standardna priča: pređen veći broj kilometara od onoga što osiguranje tamo pokriva i onda nakon par godina unišiš auto ili naručiš krađu a gdje ćeš to bolje nego u ovdje. Osiguranje prolasi totalnu štetu, ti digneš lovu, kupiš novi, oni ne mogu ništa dokazati i tako u krug... Nadam se da se varam.
@therat Jesi care cuo za GAP. Ja sam ga tako osigurao na 3 godine. I sta god u te 3 god. Bude od kradje do tatolnog unistenja ja dobijem punu cijenunminus 5% sto znaci novo auto. A nijemci sigurno nece saznat sta je bilo a liku novo auto.
@therat Mozes samo novo auto tako osigurat. Nije bas ni jeftino. A riskirat zatvor radi 50-80 hiljada €. Ipak je krivicno dijelo. A sitni lopovcici nemaju nit za novo auto niti za takvo osiguranje. Mada bi volio da mi neko mazne auto ono tacno prije isteka. Ali nisu ni oni glupi. Imaju svoje istrazitelje a pogotovo u njemackoj.
Offenbach babe, du weißt... Nije cudo
Ja sa stranim tablama ne smijem ni doći. Garaza. Doletim Wizz-om i u juga 45, BH table laganini :)
ma ja, inače si ti neki bitan lik pa bi ti zapalili na stranim tablama
Dobro nije u teheranu, tamo je stanje redovno.