Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebt ja sam morao otvoriti frizider i okrenuti ventilator u njega da puse da rashladim prostoriju. Tek na 40 stepeni komsinica obukla mini suknjicu.
Izbrojali se koraci.
Evo radim i od osam sati sam u automobilu koji je vrhunski opremljen sa posljednjom verzijom "tošiba" klime. Kada cu zavrsiti to samo moj sef.
Evo radim i od osam sati sam u automobilu koji je vrhunski opremljen sa posljednjom verzijom "tošiba" klime. Kada cu zavrsiti to samo moj sef.
zna
@kameni19 Aj sviju mi jest ti lose, ne bi nazvo neko smece mojim SEFOM nikad, da mi od njeg cijeli zivot ovisi. Budi sam svoj SEF, ne samo ti, nego i svi ostali koje privatnici guze 24/7. Jbt im mame, cuj MOJ SEF, radije bi se objesio, nego nekog zvao Mojim Sefom.
žao mi je momka, ali nije on žrtva visokih temperatura nego sopstvene gluposti...
za boga miloga pa sta si trco po ovakvom suncu
nek je bozo zakljucan..a ovdje ste dopustili da isfrustrirani majmuni pisu sve i svasta..nema jadnijeg portala na dunjaluku..
Ma nema ebenog zraka u kasabi. Sve blokirano plus beton. Fuj.