Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O B J E S I T I
Koliko bi tek dobio onaj poznati što je obljubio "suprugu" od 9 godina?
@husar u to doba, pred islamsko, arapi su zakopavali zivu zensku dijecu, da bi je spasio takve sudbine ozenio ju je ali je tek doveo kuci kad je napunila 19 godina.
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕫𝕖𝕫𝕒𝕟𝕔𝕚𝕛𝕒.𝕞𝕝 😲😨😱😜👆👆🏻
Da li je bilo silovanje u pitanju ili je to bilo na dobrovoljnoj osnovi, ili možda za pare ili se radi o nemočnoj osobi? Po 8 godina ako je bilo bez prisile, dobrovoljno ili za pare...drakonska mjera kad uzmemo u obzir da su ratni zločinci dobijali toliko za ubistva, silovanja... i to višestruka! Da ne pominjemo neke mirnodopske zločine!
14 godina dobrovoljno? jarane...
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Poturčenjake na dugotrajnu robiju. Biće im pravo veselo u Foči...
Kako osudjeni ako nije bilo prijavljeno silovanje? U BiH je po zakonu dozvoljen seks sa 14 godina. To je donja granica po zakonu.
Samo Zenica.
jos poslanika.
@Administracija kad izadju sa nadopunom kurana
ISLAMSKI KOZOJEBI
https://croative.net/svi-mediji-sute-o-mracnoj-istini-u-norveskoj/
@Sultan i 59 drugih ovo im trba biti umjesto prve stranice u bibliji