Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj Boze nikom
Nemoj tako hajvanu neotesani, niko nije rekao da je momak musliman, pravoslavac, katolik ili nešto četvrto, imaju tablete protiv hiperaktivnosti i ludila u apoteci, samo se prvo obrati doktoru da ti propiše.
@SELAMsaDRINE ....sda između ostalog
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
22 godine... tuga ..
Ni onaj koji sam sebi zivot oduzme, niti onaj koji to isto ucini, a pri tome svjesno oduzme zivote drugih, nisu shvatili svrhu njihovog postojanja.
bolje da je bakira raznio
Sigurno zbog neke kurwe se ubio. Mamu im hebem zensku, za saku novaca napustaju stare ljubavi i trce za dijasporom. Sve su zene kurwe, a ti majko izvini!
.....
Odakle vise bombe u 2017 godini? Ko to vise cuva po kucama i zasto?
Prevelika tuga, vjerovatno financijski problemi kao i svakog 3ceg stanovnika ove usrane Izmetbegovic dzave. Ne radite ovo, uletite sa bombom u banku, kladionicu, lutriju, benzinsku pumpu.,..... u najgorem slucaju imate besplatnu hranu u KPZ
Tuga bas
Tuzno i zalosno
I još jedan mlad život se ugasi, dokle će ovo ići?? Ima li dana da se nešto strašno ne desi u našim krajevima?? Sabur familiji a vi mladi što čitate život je jedan i vrijedan da se proživi kako tako, pun je brda i dolina ali zacrtajte sebi lijep cilj u životu i nepopuštajte pred izazovima i preprekama☝️
ne postoji problem koji se ne moze rijesiti, nista nije vrijedno zivota
ocigledno nisi imo pravih problema..na tvoju srecu
@Mirnelica jesam i to kakvih ali nisam razmisljao da sebi naudim nego rijesi se sve pa godine i godine ako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sta god je bilo u pitanju.. nije vrijedno zivota tvoga.. nisi trebao dizat ruku na sebe.. da ti se Allah smiluje..a porodici sabur podari.
kurvetina je kriva 100%