Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo normalna država tužio bi firmu izvođača koja vrlo vjerovatno nije propisno ogradila mesto izvođenja radova i dobio bi ogromnu odštetu. Ovako biće srećan ako mu starci uspiju nabaviti štake.
Iskopaju tako duboku rupu i ostave je otvorenu? Ovo fakat samo kod nas ima.
Koliko je Prokleta Ta Genocidna Tvorevina evo ulicne rupe masakriraju ljude. Genocidna Tvorevina nemoze da utoli glad za ubijanjem, silovanjem ne gledajuci jeli to zensko, starac ili Davud Dragicevic. Ukinuti Tvorevinu HITNO.
Stadion idealno mijesto da se smota joint, a daleko od ociju.. eh sad jebiga to sto nije znao da su tu rupe.. ili je zna a zaboravio to ne znam, al da je imao los trip garantujem zivitim ... Hahaha
crna rupa pc ...
Kad će više ovi papci prestati upadati u rupe? Hajd' što upadnu ali nikako ne izlaze iz rupa.
To su Bosnjaci iskopali tunel spasa vol2
@UskoroSpajanje sta ce vama spas u BL?
Mora da je imao mobitel u ruci.
ko i svaki muškarac, traži covjek rupe 😂
@eltron haj dblu glup si, da se tebi nesto slicno desi vidio bi, presuti nekad ako nemas sta pametno reci.
Jel vama smiješan naslov? Onako na drugu, na prvu nije.