Nakon porodične svađe
0
Mladić se ubio pred majčinim očima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
URADZENO SA STILOM...
Trebalo bi ovdje zabraniti komentare!
@dado Otkud tebi pomisao kretenu da sam ja vidio ikad zemlje gdje treba viza. Cijeli rat proveo od igralista do sklonista duduk jedan. Cuj babo izveo.. Jest kad bi dodji mozda sa linije. Idiote jedan maloumni. Stavi bar neki alias umjesto dado, recimo pegla, stvorit cu predrasudu da se dade glupe radi takvih komentara kao sto je tvoj.. stavi Dzemila u biti.
Problemi,nedaće,nakupi se svega čovjeku.Žao mi je momka,ali istina je da on nije jedini kome se prijenos desio,a nažalost neće ni posljednji biti.
lako je tebi kenjat iz dijaspore, tebe je babo izvuko na vrijeme da ne gledas muku. zasto su mnogi pukli barem bi trebalo biti jasno svima
Zasto je meni nepojmljivo majci reci \"Sad ces da vidis..\" Nemamo pojma koliko porodica utjece na psihicki razvoj pojedinca, a da ne govorim prijatelji... Ovom se definitvno javio sukob razlicitih odgoja i utjecaja, tako da je u glavi vjerovatno imao buckuris. Sta reci.. 23 godine.. Ljudi bavite se sportom i smijte se, pa i kad je tesko ne izgleda tako.. Optimizam je dobra stvar.
zent\'...