Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
te kralj vise ne mozes na miru ni gu.ziti na vrelu bosne da ne dodje neki ludak i sica ukolo
Osvetimo ti m.ajk.u usta, valja bi ova?
apsolutno se slazem sa tobom i pitam se koji racku ti radis ovdje na ovoj temi
joj što jedete vanago svi PRVO: o vjeri neznate ništa i zastrašujuće je koliko istu zloupotrebljavate; DRUGO: vi niste nikakvi vjernici nego bolesni nacionalisti nažalost; TREĆE: mlatite bezveze jer nemate drugog posla a da opet pukne u mišijim rupama bi vas bilo jer nas ni u guzicu više ne bi primili a kamoli u neku drugu državu: ČETVRTO: ako iko ima normalan među ovim komentatorima nek se ne pali na ovo mlaćenje prazne slame; PETO: admin bi trebao voditi računa i ukidati komentare koji nemaju veze sa člankom.
ja sam mislio da je mladic u hagu
Serbi ne lupajte, prva zemlja koja pobila i protjerala sve Jevreje i koja se javno pohvalila hitleru je bila srbija. http://www.open.ac.uk/socialsciences/semlin/sr/holokaust-u-srbiji.php
Ne seri mat.ereti. Otkud 43-će sto hiljada Srba u okolini Banja-Luke. Ni sada zajedno sa Banjalukom ih nema toliko.
Što ti je novinar...nema ni tri informacije, više moja baba na trač kafi kaže informacija - ko , gdje, šta, s kim, s čim.....
OVO MENE BOLI: Ilija Garašanin. NAČERTANIJE iz 1844. godine U Bosni žive Bošnjaci pravoslavci, Bošnjaci katolici, Bošnjaci muslimani: \"Na istočnog veroispovedanija(pravoslavne) Bošnjake veći upliv imati neće biti za Srbiju težak zadatak.\" \"ne bi smjela izostaviti slava i imena nekih muhamedanskoj veri prešavši Bošnjaka\" \"Više predostrožnosti i vnimanija na protiv toga iziskuje to, da se katolički Bošnjaci zadobijedu. Na čelu ovih stoje franjevački fratri.\" Nas bosanske pravoslavce Srbijanac Ilija Garašanin 1844. naziva BOŠNJACIMA.
Faraon Bošnjak pjevaj svoju himnu\" nananana\" ,koja svojim tekstom najbolje ilustruje tvoju priču :)) bolje ti je nego što nas zasmijavaš sa lošim vicevima:))))
Sve do kraja 19-tog stoljeća Bosanski katolici i pravoslavci nisu se nazivali nit tzv.\"Hrvatima\" nit tzv.\"Srbima\",nego Bošnjacima,a tzv.\"srpsko-hrvatski\" politički faktor nije imao nikakvog značajnog utjecaja na zbivanja u Bosni u njenoj cijeloj dotadašnjoj historiji. Bosanski franjevci su kroz cijeli Srednji Vijek širili katolicizam među Bošnjacima bogumilske vjere,ali ne i tzv.\"hrvatstvo\",dok \"pravoslavaca\" praktično nije ni bilo u Bosni sve do okupacije Bosne od strane Turske Imperije. Međutim,krajem 19-tog stoljeća to stanje se mijenja i Bosanski katolici i pravoslavci preko noći postaju tzv. \"Hrvati\" i tzv. \"Srbi\".Od tada je Bosanski narod podijeljen i od tada počinju i svi sukobi unutar Bosne i njenog naroda,što se NIKADA prije u cijeloj historiji Bosne nije događalo nego su se Bošnjaci svih vjeroispovjesti borili za Bosnu,a ne protiv nje.
Jos uvijek ocekujem da vidim zlatne kasike na stolovima bosnjacke gozbe, Alija vas je zloupotrebio do maksimale, ali vam je to ipak tesko priznati, ipak nije lahko biti deliberatni macokista ako neuzivas u tome.
@dado banjaluka Mah bosnjacki fanatici sa Handzar SS i SDA su izvrsili sodomiju protiv licnog \"bosnjackog\" naroda, a samo ih se manje od 3000 obogatilo do maksimale o ostale zivi od sadake i have.
Ah bosnjaci, sto vas internet armija satire po ovim portalima, jos bosnjacki portal hahaha
Izmišljeni pojam Bošnjak NE POSTOJI !!!!! pojam izmišljen radi stvaranja lažne nepriznate nacije pa to svi znaju:)))) Istorija se moj muhamede ne piše od 1992. ma koliko se vi trudili da je izmislite!!!!Bili ste vi i jugosloveni zadrte komunjare; a sada kao zadrti sljedbenici Islama :))))htjeli ste vi svašta pa dobište 24 % pa uživajte i zovite se kako hoćete a nas SRBE prosto ne interesuje možete biti i faraoni ionako sa \"piramidama\" u Visokom to želite dokazati:)))
Citajte jos o poznatim djelima Bosnjackog Handzar SS: JASENOVAC.org
Ovo je djelo nas Bosnjaka, uzivajte u slikama: JASENOVAC.org