Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi moje ja ne znam zasto ova policija vise sluzi, 1100 auta ukradeno, svaki dan se pucaju bodu i to na mrtvo , u saobracaju nema dana da neko ne pogine..... ne ide ovo na dobro
@Surns1978 kreni od sebe
@rodni sta da krenem?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
JE3O GA NOZ VISE, TREBA UTOKU NOSAT JE3O MATER, OVO VISE NIJE ZAJE3ANCIJA
STA GA POTEZE ZA NOZ, JE3O MU NOZ MATER, STA BODE, PIZDO POBIJ SE SAKAMA. MA UTOKU ZA PAS I UBIT DJUBRE AKO IZVADI NOZ
@Psshh_HARDCORE a brate ajd lezi zbog ulicne budale onda ?! ,ne znam, nije vrijedno a na drugu stranu trebas dozvoliz nekom klosaru da te ubije .... ovo ode u ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajde konačno jedna vijest u kojoj je neko uboden a ne zboden...........barem nešto pozitivno u ovome.....
Nitko drugi ovdje nije kriv osim sudstva , prosle godine u Zepcu momka ubode lik u ruku nozem , sudstvo kakvo je on je socijalni slucaj bla bla vec ima prijava pusti ga , eno lik i dan danas hoda slobodno po Zepcu iako je potegao noz , jedan primjer kakvih u Sarajevu ima 10ak svaki dan
Kontaš ispasti mangup, malo da ubodeš a ne znaš da ubadaš jedan od ako ne i najveći mišić kroz koji prolazi najveća arterija u tijelu.
neka neka,smao vi hapsite brade,a od pravih kriminalaca i lopova covjek vise ne smije hodat ulicom....i treba na ovo
otpustite svu policiju izgleda da nam netrebaju
Sve je to radi neimastine nezaposlenost politicka napuhavanja u stilu moglo BI se opet zakuhat nema perspektive na vidiku.Mi smo vrsta Brazila ili Mexika u pocetnom stadiju Ali brzo se sirimo.Kladionice Turske serije i Zvjezde granda skontajte malo.
Neki dan subota full grad, klasika vec je kasno, 5 drotova sjedi u City L. naravno za vrijeme radnog vremena, ma vrh njima, za 5 min valjda poziv neki da idu, hitno dvojica lete, ovi ostalo polahko *ebe se njima, da li je ubijen neko ili sta vec. Naredni petak oni u Murphy'su, opet "rade" ehehe rodila vas majka.
Preporučujem ovo: https://www.youtube.com/watch?v=xdIjMM5C9Rc Zatvor, mezar ili suzavac. Pa ti vidi ..
https://www.youtube.com/watch?v=uXUdofamZw0 Ovo je za kuću ili auto.
Ovo se otrglo kontroli! Ubistva, samoubistva...
pocivaj u miru...
Imamo policiju koji setaju kao Menekeni,..........................................................................
fraeru pobij se sakama ako si fraer jado jedan jadni tesko tebi kroz zivot sa takvim bidonom na ramenima
Lijepa ulica. Bravo za Zenicu. Fra Grga Martić je bio hrvatski franjevac, knjizevac i pjesnik. Iz okolice Posusja
@as iz Čajdraša Mozes li nas bar na ovakvim clancim postedit tih komentara koji oslikavaju tvoju zaostalost u razvoju...retardu !!!
Ne moze on je ljakan iz cajdrasa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo neka nam je Fahro živ i zdrav, i Bakir naravno. To je naša briga i sekiracija. A što se narod ubija, pljačka i djeca drogiraju, to neka neko drugi rješava.
Femoralka prekinuta,smrt za 5-10 minuta..