Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obogatio bi se da sam pravio pancire za potkoljenice i stopala
Naci bejgi pancire i za nozne prste hahahha
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori Izlizane traperice, jakne, cizmice usijane kacige, kozne torbice Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati
ovo se moglo desiti i na Baščaršiji, tako da nije važno mejsto, već ovi debili koji hodaju nauružani ko NATO -.-
Sine kad je coek izvadio onaj magnum kolutas, cijev je ko flasa od kisele....kae kaki idu ovdje meci kad te osine baci te na Pale
naci bajgi dziju dzica ,sad sam ja kecer.kae on meni sta nosis o pas ? reko tetejac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajlijice odma paljbu po istocnoj BIH, LOL...Eto vi ste cvijecke, vi ste inace fini i posteni, samo ovo situacija dosla. Nije kod vas nikad bilo tuce ni pucnjave, ma kakvi, inace ste vi kulturni, sibicari obicni.
Hajde ba majmune , na svaku ti imas odgovor. Jedi G.ovna.
Ne vjerujem kakve komentare citam za Srebrenicu, Sarajevo i slicno tome.. Misliš da su ljudi iz Srebrenice ili kako ih ti nazivaš "virus našeg društva" @Moja Dzoja (BANNED), došli jer su htjeli ovdje? Ne, došli su jer su morali! Došli su bi Sarajevo, glavni grad, bio spašen, tj. mjenjali su (čitaj PRODALI) Srebrenicu za Sarajevo.. Misliš li da bi Srebrenica pala da nije toga bilo, da nije obecano ljudima da se predaju i ne rade ništa, jel'? Kako si primitivan samo. Ne trebaju nam neprijatelji, kada imamo ovakve prijatelje, među nama.. Sami cemo se mi uništiti.
Nista novo u nasem trokutistanu :D
Moja Dzoja (BANNED vakat ti je da pređes na heroin.
Napadač koji je pucao u njega je pobjegao sa mjesta događaja Ma trebo je sacekaiti da policija dođe
Ebu Hurejre, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Tako mi Onoga u cijoj je rucL moja dusa, nece se zavrsiti dunjaluk sve dok ljudima ne nastupi vrijeme u kojem ubica nece znati zasto je ubio, niti ce ubijen znati zbog cega je ubijen..." (Muslim 18/35.sahih)1^9
Da nije puco boro radic.
Ebu Hurejre, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Nece nastupiti Sudnji dan dok me?u vama ne bude puno "herdza". A sta je to "herdz" o Poslanice? On odgovori: "Ubijanje, ubijanje." (Muslim 18/13)
Mene bas zanima zbog cega ga je upucao.
I šta ima novo?
svi su bez para i najjeftinija zabava je kupiti pištolj za 300,400 maraka i pucati
standardna raja se roka, znaju svi sve pa i murija al niko ništa boli ih racku
Cim su dosli ovi reperi Jala,buba corelli .... poceli su ovi belaji po VG :$$ ccc
Kako glup komentar paša, Jala čitav život živi u VG-u k'o da nije i ranije bilo problema, dal' je zajebancija ili ne nije ni bitno komentar ti je glup.
kofol reperi i govna obicni seljacici
Sigurno je od ranije poznat policiji! 100%