Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su pametni da ih tuže... kako će privatnici raditi po zakonu, kada to država ne radi?! svjedok sam, da su zbog izvođenja radova u jednom naselju, zatvorili prilaz jednom dijelu, pa je onemogućeno da bilo kakvo vozilo prodje. dakle, ne može policija, hitna, niko da prodje. to nema nigdje!
Jedan đikan manje, hajmo dalje ☝️
Zatvoriti odgovorne za slabo obiljezenu orepreku na putu, zatvoriti na duzi period.
Kucice na pogresno mjestu, i raspudnata cetvorka koja juri 180 km/h i dovede do ove tuge.....
Pokoj mu dusi a obitelji sucut
Mekta kad ces uhapsiti krmka milojka..
Laka mu zemlja
Mladost,kućice na pogrešnom mjestu.. RIP
@imphotep Napiso sam mladost a to je širok pojam...
@pupak Svaki direktor Puteva nosi na duši po nečiji život!
Laka ti crna zemlja,do kad ce ljudi stradati zbog greski drzave,firmi i svega ostalog sad ih sve na sud mamu im i firmu i inzinjere sve odgovorne i na robiju tako bi to trebalo nasim cestama covjek treba da ima deset ociju😔😔😔
Eto ti znas ko je pijan i drogiran..
Sve je moguce ali i nase ceste nisu normalne i sva signalizacija