Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ne mogu ovih vidovitih.... Sto pisu alkohol je uzrok ili takve stari oni vec znaju. Počnite naplaćivati k'o vidovita Džemila... Momku laka zemlja Bosanska i rahmet mu duši. A Jel možda nekad pomislite da ove komentare čitaju roditelji na stradalih? i koliko vam je grjeh njihova suza kad vide da im o bliznjima pisete a ne znate ništa o njima... Kako čovjek može nisko pasti
Nema većeg bola od gubitka djeteta, ode dijete da proslavi novu godinu, kao i sva ostala djeca, nadajući se da će se vratiti svojoj majci, i svome ocu. I ne sluteći da je njegova sudbina takva. U cvijetu mladosti, tek počelo živjeti. Tuga.. Ali Bog uvijek bira najbolje.. Allah dragi da ti se smiluje i uvede te u lijepi Džennet.. Porodicii sabur..
znaš li ko je?
Izmjerite promile alkohola u krvi I nece biti neobjasnjenih razloga
Da nam ova godina donese manje udesa i vise pameti i sabura za volanom
To je ogledalo lopovske vlasti, koja misli da može uzeti sve poreze za puteve i više nego zemlje EU a da vozači batrljaju putevima iz 1950tih. Lakše je ubosti znak 40km/h nego ulagati i rekonstruirati puteve da budu na nivou na kojem ih građani i plaćaju. Da, al zato idioti iz politike ne bi sve te pare uzeli u džepove stranaka
Debili ba momak nije pio
tragedija
kako tužno... otići s ovog svijeta sam. rahmet/pokoj mu duši.
@Bosanka44176 ? Kako mislis sam? Pa svi cemo otici sami na onaj svijet. Hvala Bogu da nije jos nekog "poveo " u tom momentu sa sobom.
Bosanko koga ti misliš povesti kad kreneš? Čuj sam, pa kako drugačije, sam sam se i rodio, u današnjem vaktu sam živiš i umreš. Bolesno ali šta ćeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)