Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TRŠ Znas i sam sta se desilo gore kod Topala kad smo bili sa indukcionom druzinom iz bazenske udruge Milici. Nije bilo covjeka da povjeruje u realnost i surovost danasnjice koja je okruzivala okolne vode te noci...
pozdravaljaju vas zarezi
nek dodje neki prevodilac, ja ovdje nista ne kontam, kolko se je njih sada utopilo 3-4 ...
Strasno nepismeno, valjda ce im uskoro doci do mozga da pregledaju tekst prije objaljivanja, dok nisu izgubili sve citatelje.
Najčitaniji portal ,a ovakav nepismen naslov! Gdje je zarez ,i zar mu je ime čeh pa je velikik slovom????
Ne, to ti je mama.
Blago njima, hadje i ti se utopi pa da i dobijes svoju ulicu.
Catic pa sad ovaj Ceh su dokazali onu staru koja kaze da je budali voda vazda do koljena....
Catic ?? Je li to onaj sto se utopio u govnima ??
Pa utopio se i Adnan Catic Cata pa je postao legenda. Sigurno ce i ovaj Ceh dobiti ulicu il trg u Ceskoj, ipak je dublja rijeka u pitanju :D
@pepe Ne daje im za pravo da se izruguju nečemu poput ovoga,bez obzira imale ili nemale te osobe dovoljno mozga da znaju gdje i kada (po toj tvojoj logici) trebaju da skaČu.Uostalom da insan zna gdje će vrat slomiti ne bi nikada tamo otišao,rekla bi stara poslovica.
Pa ovi što se šprdaju na račun \"nesrećnog\" sigurno imaju dovoljno mozga da ne skaću tamo gdje ne trebaju i na mjesta za koja se nisu raspitali, i da ne skaću \"vrući\" u ledenu vodu i slično. Sve se može izbjeći sa 10 sekundi razmišljanja!
Stvarno ne razumijem ove NEosobe koje se šprdaju na račun tuđe nesreće.Sramite se!!! Ne bih nikome poželjela da dođe na odmor i završi na ovakav način.Žao mi je momka ko god da je bio.Ovima što se izruguju preporučila bih da malo razmisle o tome da se na mjestu ovoga momka mogla naći možda neka njima draga osoba.Kako biste onda reagovali?
i ove godine cu ja abd pobijediti .. RIP
Samo gazije skaču sa staroga mosta za druge je to samoubistvo nije mi ga žao kao ni jednog samoubicu.
ja sam ga gurno. mozda me sada chelsea potpise.
@TRS Kako te nije sramota covjece? Treba te slomit ko konja i bacit sa mosta zavezanih ruku. Stvarno si imbecil...