Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije Hercegovac 92.
Klix j....li vas opet Deen i Amra.S i ostali, koje postedite komentarima. Imate li bar malo postovanja prema mrtvim osobama?! Imate toliko sranja na portalu gdje se moze komentarisati. Postedite bar mrtve ...nije bitno o kome se radi, bosnjak, srbin, hrvat, nije u redu da dozvoljavate da se svasta pise. Bar to mozete postovati.
Bravo, ali očito nisu svi Čaušević. Privilegija je ukinut komentare, privilegija koja se plaća u kešu. Stoka bezobzirna.
Neko mu vratio duplo.
Decko je radio kao obezbjedjenje u Merlot bar... vjerovatno neku budalu izbacio.... ovaj se naloko.... i ubio ga... :/ Tuga do neba... Treba ga javno strijeljati kod Ducicevog spomenika pod Platanima !!!!
Jos ne.
Archibalde.... Nalazi se u prostorijama Hotela Leotar... ako znas gdje je...
Hercegovac, tj. RS, javi se da vidimo da nisi ti