Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes ih bratko napravio svaka mu cast
stampao petobe sa fesom i dilao u rs.. treba ovdje dublje provjeriti pricu, ima tu mozda i vise materijala za sudstvo.. hahahahahahahaah
moj jarane sto bez veze pade
Moćan printer, nema šta... Čudi me, da su uspjeli primjetiti razliku hahahahahaha
"osoba uhapšena [...] u akciji "Štampač“" Meni su uvijek fascinantni ovi nazivi policijskih akcija. Uzgajatelji marihuane uhapšeni u akciji "Saksija". Grupa auto kriminalaca uhapšena u akciji "Volan". Švercana roba zapljienjena u akciji "Turpija u somunu". Svugdje u svijetu se za ove stvari koriste nasumično izabrane riječi koje nemaju veze sa predmetom istrage, samo u Bosni je uvijek nešto po čemu i retardirani orangutan pouzdano sazna o čemu se radi čim procure povjerljive informacije iz policijskih izvora.
Vidi se da je dijete.. Amaterski rad... Kao mladji inspektor predvidjam mu uvjetnu 6 mjeseci. Inace bi dobio za ovo par godina..
ja kretena, debil printao linije od savijanja na novim novcanicama
Otkud ti znaš?!
vidi se na slici reto
Profesonalac ima i skener... Odma otiso na 50 mogo je lagano od cenera krenuti
Ja mislio da je Mladić u Hagu ? ;)