Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh zivote... tuga velika...
ulice su katastrofa,alkohol dekocentrisanost te odvedu u smrt jadni roditelji
Ulice nosu toliko lose koliko se nas narod voli da KUR*I! Kad pise 50 km/h, onda vozi toliko!!! Zasto trazite krivicu OPET U DRUGOME, ovaj put u stanju cesta??? Sve magistrale u BiH su uradjene nove, imamo bolji asfalt na magistralama od Hrvatske, sve imaju nove reflektirajuce znakove itd. Dakle: do vozaca i brzine je - nije do ceste!
Zali boze momka a kad se trazi stela za vozacki isti roditelji nadju stelu za svoju djecu da dobiju vozacku ne razmisljajuci da iste sami vode u smrt.
ovo je samo dokaz da nam je smrt bliža nego kragna za vratom, inna lillahi, ve inna illejhi radžiun.
Tuzna sudbina, sabur porodici.
jadni roditelji
Nije mi nesto ni zao kad znam da njega sigurno nije bilo briga za svoj život. Sam pao sam se ubio
Nije on uopste bio vozac,procitaj ponovo.
Meni je žao što se takvi ko ti uopšte rode
Boze tek zapoceo zivot...