Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu ovi iz Maoče sevap je opljackat kladionice ....
@malenkost gornja maoca i maoca nije isto. Ko da kazete gornji i donji vakuf isto mjesto
Valjda konta da iz kladionice nije haram opljackati
Vlasi opet pokazuju da su najmaloumnija stvorenja na dunjaluku, Gornja Maoča nije isto što i Maoča.. To se desi kada povazdan gledaš rtrs+Balkan info+imaš bolesne srbo-naciste kao roditelje, mora ti mozak biti ispran..
cuj Maoce :-) HAHAHAHAAHAHAHAHAH
Ruke u vis, ovo je pi.ka, pljacka vam materina.
nakotilo se selefija na klix komentarima. klix je propo... gori od saffa
Doso vehbos da obezbjedi pare za 8.9.da napada pozadince😂
@mahalamo ovo nije gornja maoca
Hahahahahah pa veća plata zaštitaru 😂
Odigro na sigruno. Shebo ga go u gostima.
Više zatvora možeš dobit nego za ubistvo
ehehehe ... pokazao joj noz i uljudno trazio pare .. jos ce se braniti da noje na sili uzeo i da je htio da zadivi koku, a ona mu dala lovu ...
„Trebaju mi pare, ozbiljno ti govorim“ , sa preklopnim nozem dosao da „pljacka“ . . Na sta smo spali, ni da pljackamo ne znamo.