Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se sekirate ako je frajer odsjeko jedan dio chundare zbog kojeg bi zenske uzvikivale alaselamet kada ga vide, sad ce biti samo mashala i nista vise...
Htjeo da se poturci pa zarezo moalo vise!
ima frajko M.U.D.A!_ISPRAVKA!!!!!!! IMAO JE!!!!!! HAHHAHAHAHAHAH
medicina je čudo,sad će postati kršna rvatica ....................HAHAHAHHAHAHAH SVAKA TI CAST
MOZDA CE MU SAD VECI NARAST\' ...
zamolio bih bh. novinare da ne koriste rijec \"Mladic\" svaki put me trzne, kontam nesto vjest o generaul Ratku Mladicu a bogami unosi i velike zabune kad stranci googoluju... ma ogromna i ocajna je borba srpskog lobija, pokusajte traziti Manjaca ili Mladic pa ce te vidjeti koliko je to daleko od zeljenog pojma kojim se traga istina o bh. Predlazem da umjesto Mladic bude u upotrjebi momak, decko, skolarac, srednjoskolac, student, klosar, drogeras, ovisnik, hipik, metalac, panker ili tako nesto slicno... hvala na razumjevanju.
Ovo prije svega nije za objave na internetu, a drugo sto je dozvoljeno komentarisanje, prelazi svaku mjeru.
ima li detalja kako?? nije to tako jednostavno valjda. Da nije koju pokusao natjerat da mu pofafa, i ova pregrizla :D
Ne baljezgaj Smetaju ti komentari, a nisi ni citala tekst nego samo kometare.
bilo mi je mucno citati ovaj tekst, i prosto iz navike sam pogledala da li ima komentara, nadajuci se da pise \"Ovaj clanak nije moguce komentarisati\"..,medjutim propusti ovog portala su i dalje svakodnevnica..ali dokazuju koliko smo mi kao narod bolesni-cast pojedincima kojih uvijek ima!!!
sto bi homoseksualac otkinuo kitu,..
ima frajko M.U.D.A!
Nema nikake razlike kad ga i onako nisam koristio. Bio mi je premali...
Mogao ga je bacit Deenu u usta da ga malo poglaba.
Ovoliko bezosjećajnosti prema očigledno bolesnom liku i njegovoj nesreći se može naći samo u primitivnim sredinama poput Sarajeva i onih koji čitaju ovaj portal...vi niste ljudi...sramota ste za ljudski rod,treba vas negdje u štalu...vi ste najveći nacionalisti na svijetu majku vam vašu!!!