Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zaglupljeni seoski Bosnjak moze nesto tako da prica i sladi se na tudjim nevoljama. Zbog takvih seljačina jedva cekam da napustim ovu vuko*ebinu i nek vam onda SDA puni jos 1000 godina glavu kako covjek Pravoslavne ili neke druge vjeroispovjesti nije covjek nego je zivotinja, te vam na taj nacin skrecu paznju sa svog kriminala i lopvluka.
Dajte, ne kenjajte vise sa istim rijecima na svaku vijest. Svi komentari su vam copy/paste. Dosadni ste.
ATO GA NE U.BI.SE NA TOM KRMOSLAVNOM SEOSKOM OKUPLAJNJU... BIO BI MANJE JEDAN MEĐED KRMOJEDSKI ČETTNIČKI !
odgovor na tvoje pitanje; Zato sto je majmun!
zasto mayymune sarajevski uzimas dva nicka i brukas ostale Bosnjake???
Kod nas u genocidnoj tvorevini uvijek iste stvari. Sta ces kad smo prokleti, krmetina, nacionalizam, alkohol, Dodik, ne znas od cega si vise ovisan i agresivan. Da se hocemo potamaniti sto prije pa ne da ne dolazimo na Klix a Bosna i Hercegovina zasluzuje bolje ljude od nas genocidnih Dodikovaca...
srpska barbari a i srbo erorizam srba genocidasa !